מרק עדשים עשיר בסיבים תזונתיים

מצרכים2 כוסות עדשים יבשים מושרים במים1 בצל3 שיני שום1 כף זרעי כמון או 2 כפיות כמון טחון1 שורש ג'ינג'ר קצוץ 1 על 1 ס"מ1 קופסה קוביות עגבניות פריניר (400 גרם)מלח ופלפלחצי צרור פטרוזיליה טרייהאופן הכנהלמשתמשים בזרעי כמון- מחממים את השמן עם זרעי הכמון ומכניסים את הבצל והשום עד להזהבה.מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שהן מתפרקות, מכניסים פנימה את העדשים ומוסיפים 2 ליטר מי ברז, מבשלים כ-30 דקות בסיר מכוסה חלקית או עד שהעדשים מתפרקות, מתבלים במלח פלפל וכמון טחון (למי שלא משתמש בזרעים)מערבבים ומבשלים עוד כ 5 דקות.מערבבים פנימה את הג'ינג'ר הקצוץ ומכבים את האש, נותנים למרק לעמוד עוד כ-10 דקות, מוסיפים למעלה פטרוזיליה קצוצה ומגישים.הצעת הגשהניתן להגיש עם לחם מלא קלוי ו/או קוביות גבינת פטה כבשים

מצרכים
2 כוסות עדשים יבשים מושרים במים
1 בצל
3 שיני שום
1 כף זרעי כמון או 2 כפיות כמון טחון
1 שורש ג'ינג'ר קצוץ 1 על 1 ס"מ
1 קופסה קוביות עגבניות פריניר (400 גרם)
מלח ופלפל
חצי צרור פטרוזיליה טרייה


אופן הכנה
למשתמשים בזרעי כמון- מחממים את השמן עם זרעי הכמון ומכניסים את הבצל והשום עד להזהבה.

מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שהן מתפרקות, מכניסים פנימה את העדשים ומוסיפים 2 ליטר מי ברז, מבשלים כ-30 דקות בסיר מכוסה חלקית או עד שהעדשים מתפרקות, מתבלים במלח פלפל וכמון טחון (למי שלא משתמש בזרעים)מערבבים ומבשלים עוד כ 5 דקות.

מערבבים פנימה את הג'ינג'ר הקצוץ ומכבים את האש, נותנים למרק לעמוד עוד כ-10 דקות, מוסיפים למעלה פטרוזיליה קצוצה ומגישים.

הצעת הגשה
ניתן להגיש עם לחם מלא קלוי ו/או קוביות גבינת פטה כבשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר