מרק צזיקי ירוק וקר

חומרים עבור 4-5 מנות:1 בקבוק צזיקי גד150 גר' עלי תרד קפואים או טריים2 כפות שמן זית איכותי2 כפות גרעיני דלעת קלופים לקישוט בהגשהאופן הכנה:מרסקים את התרד בבלנדר עם עם שליש מכמות הצזיקי. מוסיפים את יתרת הבקבוק למיכל ואת שמן הזית, ומעבדים 20 שניות.יוצקים לכלי הגשה נאה או לכוסות, ומפזרים גרעיני דלעת על המרק.

חומרים עבור 4-5 מנות:
1 בקבוק צזיקי גד
150 גר' עלי תרד קפואים או טריים
2 כפות שמן זית איכותי
2 כפות גרעיני דלעת קלופים לקישוט בהגשה

אופן הכנה:
מרסקים את התרד בבלנדר עם עם שליש מכמות הצזיקי. מוסיפים את יתרת הבקבוק למיכל ואת שמן הזית, ומעבדים 20 שניות.
יוצקים לכלי הגשה נאה או לכוסות, ומפזרים גרעיני דלעת על המרק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר