מרק בטטות

החומרים:4 בטטות גדולות8 גזרים1 בצל יבש קצוץ1 כפית שמן זית2 כפיות ג'ינג'ר טרי מגורר1 כפית אגוז מוסקט מגוררמלח2 כפיות פלפל שחור טחון טרי1 כוס שמנת מתוקה1 כוס חלב1/2 פלפל אדום מגורר במגררת3 גבעולי פטרוזיליה קצוצים דקאופן ההכנה:ממלאים סיר במים, מכניסים לתוכו את הבטטות והגזרים ומבשלים עד שהם מתרככים. מסננים מהמים. קולפים את הבטטות והגזרים וחותכים לקוביות קטנות. מטגנים את הבצל במחבת עם שמן, עד שמתרכך.מעבירים למעבד מזון את הבטטות, הגזרים, הבצל המטוגן, אגוז המוסקט, הג'ינג'ר והפלפל, ממליחים ומוסיפים פלפל שחור.מוסיפים את השמנת והחלב עד שמגיעים לסמיכות הרצויה. מחזירים לסיר ומביאים לרתיחה. מקשטים עם רצועות דקות של פלפלים בצבעים שונים, ומגישים חם. ג'אקומו – יעקב פיאלקוב, www.giacommo.net.

החומרים:
4 בטטות גדולות
8 גזרים
1 בצל יבש קצוץ
1 כפית שמן זית
2 כפיות ג'ינג'ר טרי מגורר
1 כפית אגוז מוסקט מגורר
מלח
2 כפיות פלפל שחור טחון טרי
1 כוס שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1/2 פלפל אדום מגורר במגררת
3 גבעולי פטרוזיליה קצוצים דק

אופן ההכנה:
ממלאים סיר במים, מכניסים לתוכו את הבטטות והגזרים ומבשלים עד שהם מתרככים.
מסננים מהמים. קולפים את הבטטות והגזרים וחותכים לקוביות קטנות.
מטגנים את הבצל במחבת עם שמן, עד שמתרכך.
מעבירים למעבד מזון את הבטטות, הגזרים, הבצל המטוגן, אגוז המוסקט, הג'ינג'ר והפלפל, ממליחים ומוסיפים פלפל שחור.
מוסיפים את השמנת והחלב עד שמגיעים לסמיכות הרצויה.
מחזירים לסיר ומביאים לרתיחה. מקשטים עם רצועות דקות של פלפלים בצבעים שונים, ומגישים חם.


ג'אקומו – יעקב פיאלקוב, www.giacommo.net.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר