קרם דלעת וקצפת לימון פרסי

חומרים ל- 4 מנות:1/2 ק"ג דלעת1/2 כוס שמן2 גזרים3 שיני שום2 ענפי טימין1 ליטר מיםלקצפת:100 מ"ל שמנתמלחכפית שטוחה לימון פרסי טחוןאופן ההכנה:קולפים את כל הירקות וחותכים לחתיכות גסות. בסיר עמוק יוצקים את שמן הזית, מניחים את הירקות ומטגנים קלות, מוסיפים את המים והתבלינים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-40 דקות. מעבירים במג'ימיקס, מסננים ומחזירים לסיר, טועמים ומתקנים תיבול. הכנת הקצפת: במטרפה חשמלית מקציפים שמנת, מלח ולימון פרסי לקצפת יציבה. הגשה: יוצקים את המרק החם לצלחות, ומניחים במרכז מעט קצפת.

חומרים ל- 4 מנות:
1/2 ק"ג דלעת
1/2 כוס שמן
2 גזרים
3 שיני שום
2 ענפי טימין
1 ליטר מים

לקצפת:
100 מ"ל שמנת
מלח
כפית שטוחה לימון פרסי טחון

אופן ההכנה:
קולפים את כל הירקות וחותכים לחתיכות גסות.
בסיר עמוק יוצקים את שמן הזית, מניחים את הירקות ומטגנים קלות, מוסיפים את המים והתבלינים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים כ-40 דקות.
מעבירים במג'ימיקס, מסננים ומחזירים לסיר, טועמים ומתקנים תיבול.

הכנת הקצפת:
במטרפה חשמלית מקציפים שמנת, מלח ולימון פרסי לקצפת יציבה.


הגשה:
יוצקים את המרק החם לצלחות, ומניחים במרכז מעט קצפת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר