מרק קממבר וערמונים

חומרים:1 ליטר ציר עוף משובח עשוי בבית1/2 ק"ג קממבר1 כוס ערמונים קלויים וקלופים אופן ההכנה: קוצצים את הערמונים גס, וחותכים את הקממבר ל-2 או 3 משולשים. מחממים את ציר העוף על האש, ושמים בתוכו הערמונים תוך כדי חימום. כשהמרק חם מטילים לתוכו את הקממבר, מנמיכים את האש ונותנים לגבינת הקמבבר להפוך לנוזלית, עד שמתאחדת עם הנוזלים (כ-5 דקות). יוצקים לקערות יחד עם הערמונים . לגיוון: אפשר לתבל במעט אגוז מוסקט מגורר טרי.אפשר להוסיף קצת יין גוורצטרמינר לתוך מרק העוף תוך כדי חימום.

חומרים:
1 ליטר ציר עוף משובח עשוי בבית
1/2 ק"ג קממבר
1 כוס ערמונים קלויים וקלופים

אופן ההכנה:
קוצצים את הערמונים גס, וחותכים את הקממבר ל-2 או 3 משולשים.
מחממים את ציר העוף על האש, ושמים בתוכו הערמונים תוך כדי חימום.
כשהמרק חם מטילים לתוכו את הקממבר, מנמיכים את האש ונותנים לגבינת הקמבבר להפוך לנוזלית, עד שמתאחדת עם הנוזלים (כ-5 דקות).
יוצקים לקערות יחד עם הערמונים .

לגיוון:
אפשר לתבל במעט אגוז מוסקט מגורר טרי.
אפשר להוסיף קצת יין גוורצטרמינר לתוך מרק העוף תוך כדי חימום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר