קפוצ'ינו סרטנים

ל-5-6 מנות מרק או להרבה מנות קפוצ'ינו:מרכיבים:2 ק"ג סרטנים כחולים נקיים2 כרישה2 גזר2 בצל2 שומר3 כפות רסק עגבניות3 עלי דפנה4 גרגירי פלפל אנגלי4 גרגירי פלפל שחור2 שיני שום1 כוכב אניס1.5 ליטר מים1/2 ליטר שמנת מתוקהCc200 קוניאק2 כפות שמן זיתמלחאופן הכנת ציר סרטנים:בסיר גדול מטגנים בשמן זית את הסרטנים עד שהם משנים את צבעם לכתום.מוסיפים את הירקות (חתוכים גס) ואת רסק העגבניות.מטגנים היטב.מוסיפים קוניאק ואת התבלינים היבשים.מוסיפים מים.מביאים לרתיחה. אחרי הרתיחה מעבירים לאש נמוכה ל- 40 דק'.מסננים ומוסיפים את השמנת.מוסיפים מלח לפי הטעם.במסעדה מקציפים חלב ומגישים בכוס של קפה הפוך עם כף קצף למעלה. מצפים שרימפס בפנקו (פירורי לחם יפני), מטגנים ושמים על הכוס לקישוט.

ל-5-6 מנות מרק או להרבה מנות קפוצ'ינו:

מרכיבים:
2 ק"ג סרטנים כחולים נקיים
2 כרישה
2 גזר
2 בצל
2 שומר
3 כפות רסק עגבניות
3 עלי דפנה
4 גרגירי פלפל אנגלי
4 גרגירי פלפל שחור
2 שיני שום
1 כוכב אניס
1.5 ליטר מים
1/2 ליטר שמנת מתוקה
Cc200 קוניאק
2 כפות שמן זית
מלח

אופן הכנת ציר סרטנים:
בסיר גדול מטגנים בשמן זית את הסרטנים עד שהם משנים את צבעם לכתום.
מוסיפים את הירקות (חתוכים גס) ואת רסק העגבניות.
מטגנים היטב.
מוסיפים קוניאק ואת התבלינים היבשים.
מוסיפים מים.
מביאים לרתיחה. אחרי הרתיחה מעבירים לאש נמוכה ל- 40 דק'.
מסננים ומוסיפים את השמנת.
מוסיפים מלח לפי הטעם.

במסעדה מקציפים חלב ומגישים בכוס של קפה הפוך עם כף קצף למעלה. מצפים שרימפס בפנקו (פירורי לחם יפני), מטגנים ושמים על הכוס לקישוט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר