מרק עגבניות איטלקי קר

חומרים5 עגבניות גדולות וקלופות1 כוס מיץ עגבניות 1 מלפפון גדולאחד וחצי מלפפון חמוץ במלח 8 טיפות טבסקו2 כפיות מלחכפית פלפל לבן טחון 1 בצל בינוני קלוף 4 כפות שמן זית 1 כף חומץ בלסמי חופן פיטרוזליה אופן ההכנהאת כל החומרים מעבדים במעבד מזון עד מירקם אחיד. מצננים ומגישים. ניתן לסננן עד לקבלת מרקם עדין יותר.

חומרים
5 עגבניות גדולות וקלופות
1 כוס מיץ עגבניות
1 מלפפון גדול
אחד וחצי מלפפון חמוץ במלח
8 טיפות טבסקו
2 כפיות מלח
כפית פלפל לבן טחון
1 בצל בינוני קלוף
4 כפות שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
חופן פיטרוזליה

אופן ההכנה
את כל החומרים מעבדים במעבד מזון עד מירקם אחיד. מצננים ומגישים.

ניתן לסננן עד לקבלת מרקם עדין יותר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר