מרק תפוחי אדמה פולני

חומרים: 50 גרם חמאה 1 בצל קטן קצוץ 2 כפות קמח מנופה 5 כוסות מים 1 ק"ג תפו"א חתוכים לקוביות 2 כוסות חלב מלח ופלפל לפי הטעם 1 כף עירית או שמיר קצוצים דק אופן ההכנה:מזהיבים את הבצל בחמאה ומוסיפים את הקמח. בוחשים דקה או שתיים עד אשר הקמח מזהיב. מוסיפים את המים ואת תפוחי האדמה.מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-25 דקות. מוסיפים את החלב והתבלינים, ומבשלים עוד 2 דקות.מפזרים מעט עירית או שמיר על כל מנה.

חומרים:
50 גרם חמאה
1 בצל קטן קצוץ
2 כפות קמח מנופה
5 כוסות מים
1 ק"ג תפו"א חתוכים לקוביות
2 כוסות חלב
מלח ופלפל לפי הטעם
1 כף עירית או שמיר קצוצים דק

אופן ההכנה:
מזהיבים את הבצל בחמאה ומוסיפים את הקמח.
בוחשים דקה או שתיים עד אשר הקמח מזהיב.
מוסיפים את המים ואת תפוחי האדמה.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-25 דקות.
מוסיפים את החלב והתבלינים, ומבשלים עוד 2 דקות.
מפזרים מעט עירית או שמיר על כל מנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר