מרק קובה אדום

חומרים:חבילה כדורי קובה "חמים וטעים"2 גזרים1 קישוא2 גבעולי סלרי1/2 כוס קוביות דלעתעלי סלק ירוק1 בצל3 כפות שמן2 ליטרים מים2 כפות רסק עגבניות1 כף פפריקה מתוקה1 לימון סחוט1 כף סוכראופן ההכנה:לטגן את הבצל, להוסיף קצת מים, לאדות את הירקות. להוסיף את הרסק, התבלינים ושאר המים.להביא למצב רתיחה ולהוסיף את הקובה (אין צורך להפשיר את הקובה). לבשל במשך 50 דקות.

חומרים:
חבילה כדורי קובה "חמים וטעים"
2 גזרים
1 קישוא
2 גבעולי סלרי
1/2 כוס קוביות דלעת
עלי סלק ירוק
1 בצל
3 כפות שמן
2 ליטרים מים
2 כפות רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
1 לימון סחוט
1 כף סוכר

אופן ההכנה:
לטגן את הבצל, להוסיף קצת מים, לאדות את הירקות.
להוסיף את הרסק, התבלינים ושאר המים.
להביא למצב רתיחה ולהוסיף את הקובה (אין צורך להפשיר את הקובה).
לבשל במשך 50 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר