מרכיבים (לשישה סועדים) :
חצי קילו עלי גרגיר נחלים
כפית של שום כתוש טרי
מלח פלפל גרוס על פי הטעם
2 לימונים סחוטים
חצי כפית אגוז מוסקט
לפי הטעם ניתן להוסיף שמנת/שמנת צמחית
1 ליטר מים או ציר עוף
50 גרם מרגרינה
אופן ההכנה:
קוצצים את העלים בסכין לחתיכות של 1 ס"מ.
מחממים את המרגרינה בסיר.
מוסיפים את העלים.
מטגנים כ- 5 דקות על אש גבוהה.
מוסיפים את המים/ ציר העוף ומביאים לרתיחה.
לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה כ-20 דקות.
מוסיפים את התבלינים ומיץ הלימון.
לפני ההגשה ניתן להוסיף את השמנת.