החומרים הדרושים
חבילת איטריות ביצים
1 כף מלח בישול
חצי כוס שמן
50 גרם ריחן יבש (בזיליקום)
2-3 שיני שום
1 כף חומץ (לפי הטעם) לכל צלחת
אופן ההכנה
לחמם את השמן בסיר
לערבב בקערה את הריחן והשום הכתוש להוסיף את השמן החם ולערבב
להרתיח בסיר גדול ליטר מים וכף מלח בישול
להוסיף את האיטריות ולהרתיח שנית, לבשל על אש בינונית כ-8 דקות (או ע"פ הוראות ההכנה שעל גבי החבילה)
כשהאיטריות מוכנות לחלק לקערות מרק איטריות יחד עם המים בהם התבשלו
לקחת כף מתערובת השמן, הריחן והשום ולהוסיף לכל צלחת מרק ולערבב.
להוסיף כף חומץ ולערבב