חומרים
1 בצל בינוני
3 פלפל אדום פרוס
1 ענף סלרי פרוס לרצועות
1 כפית ג'ינג'ר מגורר
1 שן שום מעוך
1 עלה דפנה
1 כף פפריקה
מספר חוטי זעפרן
רבע כפית קינמון
מעט מוסקט מגורר
6 ספלי ציר ירקות עשיר
2 בטטות בינוניות קלופות וחתוכות לקוביות
ענף קורנית קצוצה
ענף ציתרה קצוצה (אפשרות)
10 עגבניות קלופות וקצוצות ללא הנוזלים שלהן
2 ספלי גרגירי חומוס מבושל (עדיף להנביטו קודם)
1 כפית דבש
1 כף רוטב סויה
מלח, פלפל
חלקים ירוקים מ- 6 עלי סלק קצוצים לרצועות
כף בזיל קצוץ לרצועות
אופן ההכנה
לטגן בשמן זית את הבצל הפלפל והסלרי
כשמתרככים להוסיף ג'ינג'ר, פפריקה, זעפרן, קינמון ומוסקט לבחוש 2 דקות על אש נמוכה
להוסיף ציר ובטטה ולבשל עד שמתרכך
להוסיף את יתר המוצרים מלבד הבזיל והסלק. לבשל חצי שעה ולקראת סיום להוסיף עלי סלק ובזיל ל-5 דקות ולכבות.
תיבול מלח פלפל לפי טעם
מומלץ להגיש עם גבינת פרמזן, פקורינו או קרוטונים.