גספאצ'ו עגבניות עם קרם שקדים לבנים

ל- 4 מנות חומרים לגספאצ'ו: 1 ק"ג עגבניות שרי חצויות 1/2 ק"ג פלפל אדום נקי 4 שיני שום 100 cc חומץ בן יין לבן 1/4 כף טבסקו 300 גרם מלח 200 cc שמן זית 2 פרוסות לחם – החלק הלבן בלבד – מושרה במים וסחוט אופן ההכנה: טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים למעט השמן זית.לאחר 2 דקות להוסיף את שמן הזית בהדרגה, ולסנן את המרק במסננת בעלת חורים דקים. מחית שקדים: מרכיבים: 500 גרם שקדים לבנים קלויים 2 כפות רוזטה 20 cc מים 10 cc שמן זית אופן ההכנה: טוחנים בבלנדר ומסננים. הגשה: יוצקים את מרק הגספאצ'ו לקערית.מקשטים עם מחית השקדים ושמן זית איכותי

ל- 4 מנות
חומרים לגספאצ'ו:
1 ק"ג עגבניות שרי חצויות
1/2 ק"ג פלפל אדום נקי
4 שיני שום
100 cc חומץ בן יין לבן
1/4 כף טבסקו
300 גרם מלח
200 cc שמן זית
2 פרוסות לחם – החלק הלבן בלבד – מושרה במים וסחוט

אופן ההכנה:
טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים למעט השמן זית.
לאחר 2 דקות להוסיף את שמן הזית בהדרגה, ולסנן את המרק במסננת בעלת חורים דקים.

מחית שקדים:
מרכיבים:
500 גרם שקדים לבנים קלויים
2 כפות רוזטה
20 cc מים
10 cc שמן זית

אופן ההכנה:
טוחנים בבלנדר ומסננים.

הגשה:
יוצקים את מרק הגספאצ'ו לקערית.
מקשטים עם מחית השקדים ושמן זית איכותי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר