מרק ירקות ירוקים

החומרים3 יחידות זורקיני ירוק1 שורש סלרי1 זר אספרגוס4 יחידות עלי סלרי (חלקים פנימיים)1 ק"ג ברוקוליחצי ק"ג תרדחצי ק"ג עלי מנגולד (עלים בלבד)ליטר ציר עוףליטר ציר ירקותאופן ההכנהשוטפים את העלים ושמים אותם לייבוש, מכניסים לסיר את החומרים עם ציר ירקות וציר העוף ומביאים לרתיחה, מבשלים כ–20 דקות.לאחר מכן מסננים גם את הנוזל, טוחנים את הירקות, מחזירים לסיר ומבשלים עוד כ–10 דקות ומתבלים.מגישים בקערה עם כף שמנת חמוצה, שומשום קלוי מלמעלה ושמן זית.

החומרים
3 יחידות זורקיני ירוק
1 שורש סלרי
1 זר אספרגוס
4 יחידות עלי סלרי (חלקים פנימיים)
1 ק"ג ברוקולי
חצי ק"ג תרד
חצי ק"ג עלי מנגולד (עלים בלבד)
ליטר ציר עוף
ליטר ציר ירקות

אופן ההכנה
שוטפים את העלים ושמים אותם לייבוש, מכניסים לסיר את החומרים עם ציר ירקות וציר העוף ומביאים לרתיחה, מבשלים כ–20 דקות.

לאחר מכן מסננים גם את הנוזל, טוחנים את הירקות, מחזירים לסיר ומבשלים עוד כ–10 דקות ומתבלים.

מגישים בקערה עם כף שמנת חמוצה, שומשום קלוי מלמעלה ושמן זית.







כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר