מרק יוגורט

חומרים ל- 6 מנות:6-7 גביעי יוגורט דנונה טבעי (של 200 גרם)2 מלפפונים 2 שיני שום כתושות1 כפית נענע קצוצה2 כפות שמיר1/2 כוס חלבמלח, פלפלמעט שמן זית לעיטוראופן ההכנה:קולפים את המלפפונים, חוצים לשניים, ובעזרת כפית מוציאים את הגרעינים.קוצצים לקוביות.בקערה מערבבים יוגורט, קוביות מלפפונים, שום, נענע, שמיר וחלב. מתבלים במעט מלח ופלפל.מוזגים לקערת הגשה, מעטרים במעט שמן זית ועלה של נענע.טיפ: ניתן להמיר את הנענע בפטרוזיליה או כוסברהלאחר חיתוך המלפפון עדיף להמליחו מעט ולהניח על מסננתניתן להשתמש גם במלפפון מלוח/חמוץ לגיוון הטעם

חומרים ל- 6 מנות:
6-7 גביעי יוגורט דנונה טבעי (של 200 גרם)
2 מלפפונים
2 שיני שום כתושות
1 כפית נענע קצוצה
2 כפות שמיר
1/2 כוס חלב
מלח, פלפל
מעט שמן זית לעיטור

אופן ההכנה:
קולפים את המלפפונים, חוצים לשניים, ובעזרת כפית מוציאים את הגרעינים.
קוצצים לקוביות.
בקערה מערבבים יוגורט, קוביות מלפפונים, שום, נענע, שמיר וחלב.
מתבלים במעט מלח ופלפל.
מוזגים לקערת הגשה, מעטרים במעט שמן זית ועלה של נענע.
טיפ:
ניתן להמיר את הנענע בפטרוזיליה או כוסברה
לאחר חיתוך המלפפון עדיף להמליחו מעט ולהניח על מסננת
ניתן להשתמש גם במלפפון מלוח/חמוץ לגיוון הטעם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר