חומרים ל- 6 מנות:
2 יחידות סלט מטבוחה של אחלה
2 כוסות מיץ עגבניות
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 שקית מיני רביולי של שטראוס מבושל לפי ההוראות (המפורטות על האריזה)
1 גביע יוגורט דנונה טבעי
מלח, פלפל
עלי פטרוזיליה לקישוט
אופן ההכנה:
שמים סלט מטבוחה, מיץ עגבניות ופטרוזיליה במעבד מזון וטוחנים למחית חלקה.
מתבלים את הרביולי המבושל במלח ופלפל.
מוזגים לצלחת את מרק העגבניות, מוסיפים כף יוגורט ומעל מניחים את הרביולי. מקשטים בעלה פטרוזיליה.