מרק עגבניות פיקנטי קר ומיני רביולי בעיטור יוגורט

חומרים ל- 6 מנות:2 יחידות סלט מטבוחה של אחלה2 כוסות מיץ עגבניות1 כף פטרוזיליה קצוצה1 שקית מיני רביולי של שטראוס מבושל לפי ההוראות (המפורטות על האריזה)1 גביע יוגורט דנונה טבעימלח, פלפלעלי פטרוזיליה לקישוטאופן ההכנה:שמים סלט מטבוחה, מיץ עגבניות ופטרוזיליה במעבד מזון וטוחנים למחית חלקה.מתבלים את הרביולי המבושל במלח ופלפל.מוזגים לצלחת את מרק העגבניות, מוסיפים כף יוגורט ומעל מניחים את הרביולי. מקשטים בעלה פטרוזיליה.

חומרים ל- 6 מנות:
2 יחידות סלט מטבוחה של אחלה
2 כוסות מיץ עגבניות
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 שקית מיני רביולי של שטראוס מבושל לפי ההוראות (המפורטות על האריזה)
1 גביע יוגורט דנונה טבעי
מלח, פלפל
עלי פטרוזיליה לקישוט

אופן ההכנה:
שמים סלט מטבוחה, מיץ עגבניות ופטרוזיליה במעבד מזון וטוחנים למחית חלקה.
מתבלים את הרביולי המבושל במלח ופלפל.
מוזגים לצלחת את מרק העגבניות, מוסיפים כף יוגורט ומעל מניחים את הרביולי. מקשטים בעלה פטרוזיליה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר