גספצ'ו ירקות ואיירן

חומרים עבור 3-4 כוסות:2 עגבניות קלופות וסחוטות ללא מיץ וגרעינים1 מלפפון ירוק1 פלפל אדום ללא גרעינים2 כוסות יוגורט איירןמלח פלפלשן שום פרוסה1/2 כפית סוכר1 כף שמן זיתאופן הכנה:מכניסים את המרכיבים למיכל הבלנדר ומרסקים לממרק קר וחלק, מוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך, ומגישים בכוסות גבוהות או בקערות מרק. מזלפים כמה טיפות של שמן זית על פני המרק.מומלץ להגיש עם מקלוני בצק אפויים ופריכים.

חומרים עבור 3-4 כוסות:

2 עגבניות קלופות וסחוטות ללא מיץ וגרעינים
1 מלפפון ירוק
1 פלפל אדום ללא גרעינים
2 כוסות יוגורט איירן
מלח פלפל
שן שום פרוסה
1/2 כפית סוכר
1 כף שמן זית

אופן הכנה:
מכניסים את המרכיבים למיכל הבלנדר ומרסקים לממרק קר וחלק, מוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך, ומגישים בכוסות גבוהות או בקערות מרק. מזלפים כמה טיפות של שמן זית על פני המרק.
מומלץ להגיש עם מקלוני בצק אפויים ופריכים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר