מצרכים (10 סועדים)
2 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות בגודל 3 ס"מ
1 שורש סלרי חתוך לקוביות קטנות
1 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות קטנות
1 כרישה קצוצה
זר טימין
זר נענע
3 לימונים
10 שיני שום פרוסות
1 כפית מלח
1 כפית פלפל
2 ליטר מים
50 גרם חמאה
50 גרם אוכמניות מיובשות
50 גרם פאפאיה חתוכה לקוביות
אופן ההכנה
לטגן במחבת את הסלרי, הכרישה ושורש הפטרוזיליה במעט חמאה.
להוסיף מים, 3 לימונים סחוטים ואת שיני השום. להוסיף מלח, פלפל, סוכר חום, טימין ודלעת. להביא לרתיחה ולבשל כשעה על אש נמוכה.
לפני ההגשה ניתן להוסיף זר נענע טרי.
לטגןן עם כף חמאה את האוכמניות המיובשות והפאפאיה.
לצקת מרק חם לצלחת עם קוביות דלעת ולקשט באוכמניות והפאפיה.