מרק דלעת עם פאפאיה ואוכמניות מיובשות

מצרכים (10 סועדים)2 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות בגודל 3 ס"מ1 שורש סלרי חתוך לקוביות קטנות1 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות קטנות1 כרישה קצוצהזר טימיןזר נענע3 לימונים10 שיני שום פרוסות1 כפית מלח 1 כפית פלפל2 ליטר מים50 גרם חמאה50 גרם אוכמניות מיובשות50 גרם פאפאיה חתוכה לקוביותאופן ההכנהלטגן במחבת את הסלרי, הכרישה ושורש הפטרוזיליה במעט חמאה. להוסיף מים, 3 לימונים סחוטים ואת שיני השום. להוסיף מלח, פלפל, סוכר חום, טימין ודלעת. להביא לרתיחה ולבשל כשעה על אש נמוכה. לפני ההגשה ניתן להוסיף זר נענע טרי. לטגןן עם כף חמאה את האוכמניות המיובשות והפאפאיה. לצקת מרק חם לצלחת עם קוביות דלעת ולקשט באוכמניות והפאפיה.

מצרכים (10 סועדים)
2 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות בגודל 3 ס"מ
1 שורש סלרי חתוך לקוביות קטנות
1 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות קטנות
1 כרישה קצוצה
זר טימין
זר נענע
3 לימונים
10 שיני שום פרוסות
1 כפית מלח
1 כפית פלפל
2 ליטר מים
50 גרם חמאה
50 גרם אוכמניות מיובשות
50 גרם פאפאיה חתוכה לקוביות

אופן ההכנה
לטגן במחבת את הסלרי, הכרישה ושורש הפטרוזיליה במעט חמאה.

להוסיף מים, 3 לימונים סחוטים ואת שיני השום. להוסיף מלח, פלפל, סוכר חום, טימין ודלעת. להביא לרתיחה ולבשל כשעה על אש נמוכה.

לפני ההגשה ניתן להוסיף זר נענע טרי.

לטגןן עם כף חמאה את האוכמניות המיובשות והפאפאיה.

לצקת מרק חם לצלחת עם קוביות דלעת ולקשט באוכמניות והפאפיה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר