גאספצ'ו עגבניות עם קרם שקדים לבנים

דרגת קושי של הכנת המנה: קלהעד שהמנה מוכנה: 15 דקותזמן עבודה: 15 דקותכשרמרכיבים למרק ל- 4 מנות:1 ק"ג עגבניות שרי חצויות1/2 ק"ג פלפל אדום נקי4 שיני שום100 cc חומץ בן יין לבן1/4 כף טבסקו300 גרם מלח200 cc שמן זית2 פרוסות לחם- החלק הלבן בלבד- מושרה במים וסחוטאופן ההכנה:טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים למעט שמן הזית.לאחר 2 דקות להוסיף את שמן הזית בהדרגה.לסנן את המרק במסננת בעלת חורים דקים.מרכיבים למחית שקדים: 500 גרם שקדים לבנים קלויים2 כפות רוזטה20 cc מים10 cc שמן זיתאופן ההכנה:טוחנים בבלנדר ומסננים.הגשה: יוצקים את מרק הגספאצ'ו לקערית.מקשטים עם מחית השקדים ושמן זית איכותי."אנג'ליקה פיין גריל", רח' ש"ץ 7 ירושלים, טל': 02-6230056

דרגת קושי של הכנת המנה: קלה
עד שהמנה מוכנה: 15 דקות
זמן עבודה: 15 דקות
כשר

מרכיבים למרק ל- 4 מנות:
1 ק"ג עגבניות שרי חצויות
1/2 ק"ג פלפל אדום נקי
4 שיני שום
100 cc חומץ בן יין לבן
1/4 כף טבסקו
300 גרם מלח
200 cc שמן זית
2 פרוסות לחם- החלק הלבן בלבד- מושרה במים וסחוט

אופן ההכנה:
טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים למעט שמן הזית.
לאחר 2 דקות להוסיף את שמן הזית בהדרגה.
לסנן את המרק במסננת בעלת חורים דקים.

מרכיבים למחית שקדים:
500 גרם שקדים לבנים קלויים
2 כפות רוזטה
20 cc מים
10 cc שמן זית

אופן ההכנה:
טוחנים בבלנדר ומסננים.

הגשה:
יוצקים את מרק הגספאצ'ו לקערית.
מקשטים עם מחית השקדים ושמן זית איכותי.

"אנג'ליקה פיין גריל", רח' ש"ץ 7 ירושלים, טל': 02-6230056

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר