דרגת קושי של הכנת המנה: קלה
עד שהמנה מוכנה: 15 דקות
זמן עבודה: 15 דקות
כשר
מרכיבים למרק ל- 4 מנות:
1 ק"ג עגבניות שרי חצויות
1/2 ק"ג פלפל אדום נקי
4 שיני שום
100 cc חומץ בן יין לבן
1/4 כף טבסקו
300 גרם מלח
200 cc שמן זית
2 פרוסות לחם- החלק הלבן בלבד- מושרה במים וסחוט
אופן ההכנה:
טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים למעט שמן הזית.
לאחר 2 דקות להוסיף את שמן הזית בהדרגה.
לסנן את המרק במסננת בעלת חורים דקים.
מרכיבים למחית שקדים:
500 גרם שקדים לבנים קלויים
2 כפות רוזטה
20 cc מים
10 cc שמן זית
אופן ההכנה:
טוחנים בבלנדר ומסננים.
הגשה:
יוצקים את מרק הגספאצ'ו לקערית.
מקשטים עם מחית השקדים ושמן זית איכותי.
"אנג'ליקה פיין גריל", רח' ש"ץ 7 ירושלים, טל': 02-6230056