מרק עדשים עם גבינת סנט מור ומרווה

חומרים:חצי קילוגרם עדשים כתומים סוגת 5 כוסות מים1 בצל קצוץ 100 גרם גבינת עיזים סנט מור איכותית מלח ופלפל שחורשמן זיתעלי מרווהאופן ההכנה:בשלו את העדשים ב- 5 כוסות מים.לאחר חצי שעה תבלו במלח ופלפלבינתיים טגנו בשמן זית את הבצל עד הזהבה. הוסיפו את הבצל לעדשים. המשיכו לבשל עד התרככות מוחלטת של העדשים.פרסו גבינת סנט מור והניחו שלוש פרוסות גבינה עם כל קערית מרק אישית, הוסיפו עלי מרווה וטפטפו מעט שמן זית.

חומרים:
חצי קילוגרם עדשים כתומים סוגת
5 כוסות מים
1 בצל קצוץ
100 גרם גבינת עיזים סנט מור איכותית מלח ופלפל שחור
שמן זית
עלי מרווה

אופן ההכנה:
בשלו את העדשים ב- 5 כוסות מים.
לאחר חצי שעה תבלו במלח ופלפל
בינתיים טגנו בשמן זית את הבצל עד הזהבה. 
הוסיפו את הבצל לעדשים. 
המשיכו לבשל עד התרככות מוחלטת של העדשים.
פרסו גבינת סנט מור והניחו שלוש פרוסות גבינה עם כל קערית מרק אישית, הוסיפו עלי מרווה וטפטפו מעט שמן זית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר