חומרים:
חצי קילוגרם עדשים כתומים סוגת
5 כוסות מים
1 בצל קצוץ
100 גרם גבינת עיזים סנט מור איכותית מלח ופלפל שחור
שמן זית
עלי מרווה
אופן ההכנה:
בשלו את העדשים ב- 5 כוסות מים.
לאחר חצי שעה תבלו במלח ופלפל
בינתיים טגנו בשמן זית את הבצל עד הזהבה.
הוסיפו את הבצל לעדשים.
המשיכו לבשל עד התרככות מוחלטת של העדשים.
פרסו גבינת סנט מור והניחו שלוש פרוסות גבינה עם כל קערית מרק אישית, הוסיפו עלי מרווה וטפטפו מעט שמן זית.