מרק סלק רוסי (בורשט)

מרכיבים: 3 סלקים בינוניים2 גזריםמיץ מחצי לימון½ כוס חומץ כף דבשמלח יםקורט קינמוןפלפל שחורתוספות – ביצה קשה מגוררת, מלפפון ירוק חתוך לקוביות, בצל ירוק קצוץ, שמיר קצוץ, שמנת חמוצה.אופן ההכנה: מרסקים את הסלקים והגזרים במגרדת גסה ומניחים בסיר בינוני.יוצקים 2 ליטר מים ומתבלים בלימון, חומץ, סוכר, מלח ופלפל שחור.לאחר רתיחת המרק מוסיפים לבשל 20 דקות על אש נמוכה.מקררים ומעבירים למקרר למשך 4 שעות, מוציאים ומתקנים תיבול.מכינים את התוספות בצלוחיות, וכל סועד מוסיף לצלחתו האישית. מירה אפרתי היא מחברת הספר "טעימים מן הטבע"

מרכיבים:
3 סלקים בינוניים
2 גזרים
מיץ מחצי לימון
½ כוס חומץ
כף דבש
מלח ים
קורט קינמון
פלפל שחור
תוספות – ביצה קשה מגוררת, מלפפון ירוק חתוך לקוביות, בצל ירוק קצוץ, שמיר קצוץ, שמנת חמוצה.

אופן ההכנה:
מרסקים את הסלקים והגזרים במגרדת גסה ומניחים בסיר בינוני.
יוצקים 2 ליטר מים ומתבלים בלימון, חומץ, סוכר, מלח ופלפל שחור.
לאחר רתיחת המרק מוסיפים לבשל 20 דקות על אש נמוכה.
מקררים ומעבירים למקרר למשך 4 שעות, מוציאים ומתקנים תיבול.
מכינים את התוספות בצלוחיות, וכל סועד מוסיף לצלחתו האישית.

מירה אפרתי היא מחברת הספר "טעימים מן הטבע"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר