מרק ירקות כתומים ושמן צ'ילי

רכיבים ל- 4 מנות:1/2 ק"ג בטטה מקולפת קצוצה גס1/2 ק"ג דלעת מקולפת קצוצה גס1 כוס מיץ תפוזים1 כוס מיץ גזר3 כוסות חלב עזים או ציר ירקות3 כפות סוכר חוםמלח ופלפל לבן טחון דקלהגשה: שמן צ'ילי ועלי כוסברהאופן ההכנה:בסיר גדול מניחים את הבטטה עם הדלעת והחלב, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מבשלים כשעה וחצי ברתיחה עדינה.מוסיפים את המיצים, ומבשלים עוד כ-10 דקות, מתבלים בסוכר, מלח ופלפל. הגשה:מעבירים לקערות ומקשטים בשמן צ'ילי ועלי כוסברה.

רכיבים ל- 4 מנות:
1/2 ק"ג בטטה מקולפת קצוצה גס
1/2 ק"ג דלעת מקולפת קצוצה גס
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס מיץ גזר
3 כוסות חלב עזים או ציר ירקות
3 כפות סוכר חום
מלח ופלפל לבן טחון דק
להגשה: שמן צ'ילי ועלי כוסברה

אופן ההכנה:
בסיר גדול מניחים את הבטטה עם הדלעת והחלב,
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש,
מבשלים כשעה וחצי ברתיחה עדינה.
מוסיפים את המיצים, ומבשלים עוד כ-10 דקות,
מתבלים בסוכר, מלח ופלפל.

הגשה:
מעבירים לקערות ומקשטים בשמן צ'ילי ועלי כוסברה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר