רכיבים ל- 4 מנות:
1/2 ק"ג בטטה מקולפת קצוצה גס
1/2 ק"ג דלעת מקולפת קצוצה גס
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס מיץ גזר
3 כוסות חלב עזים או ציר ירקות
3 כפות סוכר חום
מלח ופלפל לבן טחון דק
להגשה: שמן צ'ילי ועלי כוסברה
אופן ההכנה:
בסיר גדול מניחים את הבטטה עם הדלעת והחלב,
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש,
מבשלים כשעה וחצי ברתיחה עדינה.
מוסיפים את המיצים, ומבשלים עוד כ-10 דקות,
מתבלים בסוכר, מלח ופלפל.
הגשה:
מעבירים לקערות ומקשטים בשמן צ'ילי ועלי כוסברה.