מרק בצל ובצק עלים

חומרים:110 גרם קמח 700 גרם בצל חתוך לטבעות דקות.100 גרם מרגרינה2 ליטר ציר עוף/ בקרמלח, פלפל גרוס, מוסקט – לפי הטעם150 סמ"ק יין אדוםבצק עלים מוכן חתוך ליכסוי פי קערת המרקאופן ההכנה:קולים את קמח במחבת עד לקבלת צבע חום.מטגנים את הבצל במרגרינה עד להזהבה.מנמיכים את האש, מוסיפים את הקמח הקלוי ומערבבים היטב.מוסיפים את הציר תוך כדי ערבוב עם כף/ מטרפה.מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 25-20 דקות על אש נמוכה-בינונית.מתבלים ומוסיפים יין אדום.לפני ההגשה יוצקים את המרק לקערה, עוטפים את פי קערת ההגשה בבצק עלים ואופים בתנור עד קבלת צבע חום זהוב.ניתן לקשט את בצק העלים עם שומשום וקצח לפני הכנסת קערת המרק לתנור.שף שבי בכר הוא מנהל מערך הקולינריה בבית הספר למלונאות ומקצועות האירוח "תדמור"

חומרים:
110 גרם קמח
700 גרם בצל חתוך לטבעות דקות.
100 גרם מרגרינה
2 ליטר ציר עוף/ בקר
מלח, פלפל גרוס, מוסקט – לפי הטעם
150 סמ"ק יין אדום
בצק עלים מוכן חתוך ליכסוי פי קערת המרק

אופן ההכנה:
קולים את קמח במחבת עד לקבלת צבע חום.
מטגנים את הבצל במרגרינה עד להזהבה.
מנמיכים את האש, מוסיפים את הקמח הקלוי ומערבבים היטב.
מוסיפים את הציר תוך כדי ערבוב עם כף/ מטרפה.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 25-20 דקות על אש נמוכה-בינונית.
מתבלים ומוסיפים יין אדום.
לפני ההגשה יוצקים את המרק לקערה, עוטפים את פי קערת ההגשה בבצק עלים
ואופים בתנור עד קבלת צבע חום זהוב.
ניתן לקשט את בצק העלים עם שומשום וקצח לפני הכנסת קערת המרק לתנור.

שף שבי בכר הוא מנהל מערך הקולינריה בבית הספר למלונאות ומקצועות האירוח "תדמור"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר