מצרכים:
500 גרם רצועות בשר בקר
¼ כוס מחית קארי ירוק Taste of Asia
½1 כפיות רוטב למון-גראס Asian Home Gourmet
קליפת לימון
⅓ כוס מיץ ליים או מיץ לימון
1 כף שמן תירס
3 כפיות שום כתוש
4 כוסות ציר או מרק בקר
4 כוסות חלב-קוקוס Taste of Asia
1 כף סוכר דקלים או סוכר חום
1 כף רוטב דגים כשר Queen of Tuna
6 פטריות שיטאקה Taste of Asia מושרות במים חמימים וחתוכות לפרוסות.
100 גרם אטריות אורז דקות Taste of Asia
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את הבשר, כף מחית קארי, למון-גראס, קליפת לימון וכף מיץ ליים.
מכסים ומשרים במקרר כ-10 דקות.
מחממים בסיר גדול את השמן, ומשחימים את פרוסות הבקר, מעט בכל פעם. את הפרוסות המושחמות מניחים בצד.
מוסיפים לסיר את יתרת מחית הקארי ואת השום, ומערבבים 2 דקות.
מוסיפים את יתרת מיץ הליים, ציר/מרק הבקר, חלב הקוקוס, הסוכר ורוטב הדגים.
מבשלים על להבה בינונית (לא מכוסה) כ-30 דקות.
מחזירים לסיר את הבשר והמשרה שבה היה הבשר, ומערבבים פנימה את הפטריות והאטריות.
מבשלים כ-5 דקות, עד שהאטריות מתרככות.
מומלץ לעטר בשבבי קוקוס ובכוסברה.
את המוצרים ניתן להשיג ברשתות המזון, במעדניות וברשת חנויות "מזרח ומערב". טל' 1-599-500-960.
מתכונים נוספים באתר www.eastwest-food.co.il. מתנה לנרשמים באתר – די.וי.די עם סרטוני מתכונים של Taste of Asia.