מתכון ל- 4 סועדים
חומרים:
9 גזרים גדולים חתוכים לקוביות
2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות
4 מקלות סלרי קצוצים
1 בצל גדול קצוץ קטן
צרור כוסברה
מעט רוטב סויה
100 מ"ל שמנת מתוקה ומעט חלב קוקוס
1 חבילה חמאה
אופן ההכנה:
מניחים בסיר את החמאה ומטגנים את הבצל.
מוסיפים את השום ומטגנים למשך דקה.
מוסיפים את שאר הירקות ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים ליטר וחצי מים רותחים ומבשלים עד שהירקות מוכנים.
טוחנים את המרק.
מוסיפים מעט שמנת ו- 2 כפיות רוטב סויה.
מגישים עם כוסברה טרייה ומטפטפים מעל מעט רוטב סויה.