מרק בצל מוקרם

מתכון ל- 10 סועדיםחומרים:100 גרם שומן600 גרם בצל70 גרם קמח2.5 ליטר נוזל בטעם בשרי½ כוס יין לבן יבש4 שיני שום כתושותמלח, פלפל לבן, עלי דפנה, אגוז מוסקט10 יחידות (לחם לבן קלוי מתובל במעט שום)100 גרם גבינה צהובה מגוררת (בהגשה לא כשרה)אופן ההכנה:חותכים את הבצל לרצועות (אמנסה).משחימים את הקמח במצלית ללא תוספת שומן, בגמר ההשחמה מנפים מגושים.מחממים את השומן ומוסיפים בצל ושום עד שמזהיבים.מוסיפים את הקמח המושחם. מוסיפים את הנוזל חלקו צונן והשאר חם ולבחוש היטב ולבשל כ- 30 דקות, תוך בחישה מידי פעם.מוסיפים את היין והתבלינים לפי הצורך ולסיים הבישול.אפשרויות הגשה:בספל ההגשה להניח הטוסט, מעליו גבינה מגוררת ולצקת המרק, מעל הגזר לפזר מעט גבינה ולהקרים.להניח על פני המרק שבספל טוסט ועליו גבינה ולהקרים.בכל ספל להניח טוסט, מעט גבינה ושוב טוסט, לצקת המרק ולהקרים עם גבינה.שף נאשף מוחמד הוא השף של מלונות ישרוטל רויאל גארדן וישרוטל ריביירה באילת

מתכון ל- 10 סועדים

חומרים:
100 גרם שומן
600 גרם בצל
70 גרם קמח
2.5 ליטר נוזל בטעם בשרי
½ כוס יין לבן יבש
4 שיני שום כתושות
מלח, פלפל לבן, עלי דפנה, אגוז מוסקט
10 יחידות (לחם לבן קלוי מתובל במעט שום)
100 גרם גבינה צהובה מגוררת (בהגשה לא כשרה)

אופן ההכנה:
חותכים את הבצל לרצועות (אמנסה).
משחימים את הקמח במצלית ללא תוספת שומן, בגמר ההשחמה מנפים מגושים.
מחממים את השומן ומוסיפים בצל ושום עד שמזהיבים.
מוסיפים את הקמח המושחם.
מוסיפים את הנוזל חלקו צונן והשאר חם ולבחוש היטב ולבשל כ- 30 דקות, תוך בחישה מידי פעם.
מוסיפים את היין והתבלינים לפי הצורך ולסיים הבישול.

אפשרויות הגשה:
בספל ההגשה להניח הטוסט, מעליו גבינה מגוררת ולצקת המרק, מעל הגזר לפזר מעט גבינה ולהקרים.
להניח על פני המרק שבספל טוסט ועליו גבינה ולהקרים.
בכל ספל להניח טוסט, מעט גבינה ושוב טוסט, לצקת המרק ולהקרים עם גבינה.

שף נאשף מוחמד הוא השף של מלונות ישרוטל רויאל גארדן וישרוטל ריביירה באילת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר