מרק בטטה

מתכון ל-6 סועדיםחומרים:6 בטטות קלופות וחתוכות לקוביות2 שיני שום½ שורש ג'ינג'ר קלוף וקצוץ½ כפית פלפל שטה גרוסכוס חלב קוקוסמעט קארי4 כפות סוכר חוםליטר ציר עוףאופן הכנה:מטגנים במעט מרגרינה את שיני השום שורש הג'ינג'ר והבטטות.מוסיפים את הסוכר ומטגנים עד למצב קרמל.מוסיפים את שאר החומרים למעט ציר העוף, אותו מוסיפים לאחר שהכל מטוגן. כשהבטטות מתרככות טוחנים את הכל עד לקבלת מרקם חלק וסמיך.משלימים טעם לפי הצורך.

מתכון ל-6 סועדים

חומרים:
6 בטטות קלופות וחתוכות לקוביות
2 שיני שום
½ שורש ג'ינג'ר קלוף וקצוץ
½ כפית פלפל שטה גרוס
כוס חלב קוקוס
מעט קארי
4 כפות סוכר חום
ליטר ציר עוף

אופן הכנה:
מטגנים במעט מרגרינה את שיני השום שורש הג'ינג'ר והבטטות.
מוסיפים את הסוכר ומטגנים עד למצב קרמל.
מוסיפים את שאר החומרים למעט ציר העוף, אותו מוסיפים לאחר שהכל מטוגן. כשהבטטות מתרככות טוחנים את הכל עד לקבלת מרקם חלק וסמיך.
משלימים טעם לפי הצורך.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר