מתכון ל-6 סועדים
חומרים:
6 בטטות קלופות וחתוכות לקוביות
2 שיני שום
½ שורש ג'ינג'ר קלוף וקצוץ
½ כפית פלפל שטה גרוס
כוס חלב קוקוס
מעט קארי
4 כפות סוכר חום
ליטר ציר עוף
אופן הכנה:
מטגנים במעט מרגרינה את שיני השום שורש הג'ינג'ר והבטטות.
מוסיפים את הסוכר ומטגנים עד למצב קרמל.
מוסיפים את שאר החומרים למעט ציר העוף, אותו מוסיפים לאחר שהכל מטוגן. כשהבטטות מתרככות טוחנים את הכל עד לקבלת מרקם חלק וסמיך.
משלימים טעם לפי הצורך.