מרק אבוקדו חם

מתכון ל- 6 סועדיםחומרים:20 גרם חמאה1 כף קמח1 ליטר ציר עוף1/2 ליטר חלב1 מיכל שמנת מתוקהמעט אגוז מוסקטמלח ופלפל לבן2 אבוקדו גדולים ורכיםכוסברה קצוצהאופן ההכנהףממיסים חמאה בסיר, מוסיפים קמח ובוחשים למשך דקה. יוצקים ציר חלב ושמנת מתוקה ומביאים לרתיחה. מתבלים ומבשלים למשך כ- 5 דקות. מכבים את האש. עד כאן אפשר להכין מראש.לפני שמגישים מחממים את המרק ומביאים לרתיחה.במקביל מעבירים את האבוקדו למעבד מזון ומוסיפים מספר כפות מרק רותח.מרסקים למחית חלקה ואחידה, מוסיפים את המחית למרק ומערבבים.מגישים מיד עם כוסברה מעל.

מתכון ל- 6 סועדים

חומרים:
20 גרם חמאה
1 כף קמח
1 ליטר ציר עוף
1/2 ליטר חלב
1 מיכל שמנת מתוקה
מעט אגוז מוסקט
מלח ופלפל לבן
2 אבוקדו גדולים ורכים
כוסברה קצוצה

אופן ההכנהף
ממיסים חמאה בסיר, מוסיפים קמח ובוחשים למשך דקה.
יוצקים ציר חלב ושמנת מתוקה ומביאים לרתיחה.
מתבלים ומבשלים למשך כ- 5 דקות.
מכבים את האש. עד כאן אפשר להכין מראש.
לפני שמגישים מחממים את המרק ומביאים לרתיחה.
במקביל מעבירים את האבוקדו למעבד מזון ומוסיפים מספר כפות מרק רותח.
מרסקים למחית חלקה ואחידה, מוסיפים את המחית למרק ומערבבים.
מגישים מיד עם כוסברה מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר