מרק במבה

חומרים:6 ליטר מים2 בטטות גדולות250 גרם אבקת מרק דגש1/2 קילו חמאת בוטנים סקיפי3 קופסאות חלב קוקוסאופן ההכנה: 1. בסיר ממלאים מים, מוסיפים אבקת מרק דגש, ומערבבים עם מטרפה, שלא יהיו גושים.2. מוסיפים קוביות בטטה, ומרתיחים עד שהבטטה מתרככת.3. מורידים מהאש, טוחנים במג'ימיקס או במיקסר ידני.4. מוסיפים חמאת בוטנים וחלב קוקוס, מערבבים היטב. מגישים חם.מטבלים, על הכביש הראשי, ראש פינה, 04-6860107המתכון במסגרת פרויקט מתכוני מרקים לחורף ביוזמת אתר המסעדות 2eat

חומרים:
6 ליטר מים
2 בטטות גדולות
250 גרם אבקת מרק דגש
1/2 קילו חמאת בוטנים סקיפי
3 קופסאות חלב קוקוס

אופן ההכנה:
1. בסיר ממלאים מים, מוסיפים אבקת מרק דגש, ומערבבים עם מטרפה, שלא יהיו גושים.
2. מוסיפים קוביות בטטה, ומרתיחים עד שהבטטה מתרככת.
3. מורידים מהאש, טוחנים במג'ימיקס או במיקסר ידני.
4. מוסיפים חמאת בוטנים וחלב קוקוס, מערבבים היטב. מגישים חם.

מטבלים, על הכביש הראשי, ראש פינה, 04-6860107

המתכון במסגרת פרויקט מתכוני מרקים לחורף ביוזמת אתר המסעדות 2eat

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר