מרק חומוס ועגבניות בניחוח כוסברה

חומרים:2 בצל לבן, קצוץ3 שיניי שום, כתושות10 עגבניות בשלות, חתוכות לקביות1 תפו"א גדול, חתוך לקוביות200 גרם חומוס, מבושל מאד 1 כוס שמנת מתוקה1/2 צרור כוסברה קצוצהמלח, פלפל שחור גרוססוכרזרעי כוסברה טחוניםכמוןאופן ההכנה:1. בסיר מחממים מעט שמן זית, ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים שום ועגבניות, ומבשלים על אש נמוכה עד למיצוי הנוזלים. מוסיפים תפו"א, חומוס ושמנת, ומבשלים עוד כחצי שעה.2. טוחנים בבלנדר למרקם רך ועדין. מוסיפים כוסברה, מתבלים במלח, פלפל, סוכר, זרעי כוסברה וכמון, לפי הטעם.3. טועמים, מתקנים תיבול ומסננים דרך מסננת דקה. מגישים חם.מוסקט – מצפה הימים, מלון מצפה הימים, ראש פינה. 04-6994555המתכון במסגרת פרויקט מתכוני מרקים לחורף ביוזמת אתר המסעדות 2eat

חומרים:
2 בצל לבן, קצוץ
3 שיניי שום, כתושות
10 עגבניות בשלות, חתוכות לקביות
1 תפו"א גדול, חתוך לקוביות
200 גרם חומוס, מבושל מאד
1 כוס שמנת מתוקה
1/2 צרור כוסברה קצוצה
מלח, פלפל שחור גרוס
סוכר
זרעי כוסברה טחונים
כמון

אופן ההכנה:
1. בסיר מחממים מעט שמן זית, ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים שום ועגבניות, ומבשלים על אש נמוכה עד למיצוי הנוזלים. מוסיפים תפו"א, חומוס ושמנת, ומבשלים עוד כחצי שעה.
2. טוחנים בבלנדר למרקם רך ועדין. מוסיפים כוסברה, מתבלים במלח, פלפל, סוכר, זרעי כוסברה וכמון, לפי הטעם.
3. טועמים, מתקנים תיבול ומסננים דרך מסננת דקה. מגישים חם.

מוסקט – מצפה הימים, מלון מצפה הימים, ראש פינה. 04-6994555

המתכון במסגרת פרויקט מתכוני מרקים לחורף ביוזמת אתר המסעדות 2eat

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר