מרק בויאבז דגים

מצרכים:1 קילו אידרות דגים עם הראש (לוקוס, מוסר, דניס, אפשר תערובת)ירקות קצוצים:2 גזרים, 4 גבעולי סלרי אמריקאי, 2 יחידות בצל אדום, 2 יחידות כרישה, 2 יחידות פלפלים אדומים.4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביותקופסה אחת של עגבניות שלמות חתוכות לקוביות2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות5 שיני שוםגרידת תפוז מתפוז אחדמלחפלפלחוטי זעפרן1 כף פפריקה מתוקה1 כף כורכום2 ליטר ציר ירקות /ציר דגים6 כפות שמן זית1 יחידה שומר קצוץחצי כוס פסטיס או ערקאופן ההכנה:מאדים בסיר גדול את הירקות עם שמן הזית (גזר, סלרי, בצל אדום, כרישה ופלפלים).מוסיפים את אדרות הדגים.מאדים ל- 5 דקות.מוסיפים את רסק העגבניות ואת העגבניות הקצוצות.מתבלים במלח, פלפל, זעפרן, כורכום, פפריקה ושום קצוץ, מוסיפים את נוזל הירקות או הדגים.מבשלים למשך כ 30-40 דקות על אש בינונית, מסננים ומחזירים לסיר את הנוזל בלבד, מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, יש אפשרות להוסיף קוביות פילה דג ללא העור (דג שיכול להתאים: דניס).מוסיפים את הפסטיס או הערק.מבשלים ביחד עם הדגים למשך 20 דקות. טועמים ומגישים. "מוזה", גן השלושה, 04-6060697, www.nirtours.co.il

מצרכים:
1 קילו אידרות דגים עם הראש (לוקוס, מוסר, דניס, אפשר תערובת)
ירקות קצוצים:2 גזרים, 4 גבעולי סלרי אמריקאי, 2 יחידות בצל אדום, 2 יחידות כרישה, 2 יחידות פלפלים אדומים.
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
קופסה אחת של עגבניות שלמות חתוכות לקוביות
2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות
5 שיני שום
גרידת תפוז מתפוז אחד
מלח
פלפל
חוטי זעפרן
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף כורכום
2 ליטר ציר ירקות /ציר דגים
6 כפות שמן זית
1 יחידה שומר קצוץ
חצי כוס פסטיס או ערק

אופן ההכנה:
מאדים בסיר גדול את הירקות עם שמן הזית (גזר, סלרי, בצל אדום, כרישה ופלפלים).
מוסיפים את אדרות הדגים.
מאדים ל- 5 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ואת העגבניות הקצוצות.
מתבלים במלח, פלפל, זעפרן, כורכום, פפריקה ושום קצוץ,
מוסיפים את נוזל הירקות או הדגים.
מבשלים למשך כ 30-40 דקות על אש בינונית,
מסננים ומחזירים לסיר את הנוזל בלבד,
מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה,
יש אפשרות להוסיף קוביות פילה דג ללא העור (דג שיכול להתאים: דניס).
מוסיפים את הפסטיס או הערק.
מבשלים ביחד עם הדגים למשך 20 דקות.
טועמים ומגישים.

"מוזה", גן השלושה, 04-6060697, www.nirtours.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר