קובה ירושלמי במרק ירושלמי

חומרים: 1/3 כוס שמן1 בצל קצוץ3 כפות רסק עגבניות2 כפות מרק עוף 1  כפית מלח1/2 כפית פלפל שחור1/2 1 כפית פפריקה מתוקה1 כף סוכר1 כפית מלח לימון3 קישואים קצוצים לטבעות3 גזרים קצוצים לטבעות, (ניתן להוסיף עגבניות שרי)1/2 2 ליטר מיםאופן ההכנה: לחמם את השמן בסיר עמוק.לטגן את הבצל.להוסיף לאט רסק עגבניות ולטגן קלות.להוסיף את המים ולבחוש.להכניס את הגזרים ולהביא לרתיחה.להנמיך את האש.להוסיף את הקישואים התבלינים והקובות הקפואות לתוך המרק.לבשל כ-35 דקות נוספות ולהגיש.הקובה של יסמין מוצרי מזון – כשר בשרי, בהשגחת הרבנות ירושלים. באריזת 600 גרם מוצע במחיר מומלץ של 29.90 ₪. להשיג ברשתות השיווק, בחנויות ובמרכולים ברחבי הארץ.

חומרים:
1/3 כוס שמן
1 בצל קצוץ
3 כפות רסק עגבניות
2 כפות מרק עוף 
1  כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 1 כפית פפריקה מתוקה
1 כף סוכר
1 כפית מלח לימון
3 קישואים קצוצים לטבעות
3 גזרים קצוצים לטבעות, (ניתן להוסיף עגבניות שרי)
1/2 2 ליטר מים

אופן ההכנה:
לחמם את השמן בסיר עמוק.
לטגן את הבצל.
להוסיף לאט רסק עגבניות ולטגן קלות.
להוסיף את המים ולבחוש.
להכניס את הגזרים ולהביא לרתיחה.
להנמיך את האש.
להוסיף את הקישואים התבלינים והקובות הקפואות לתוך המרק.
לבשל כ-35 דקות נוספות ולהגיש.

הקובה של יסמין מוצרי מזון – כשר בשרי, בהשגחת הרבנות ירושלים. באריזת 600 גרם מוצע במחיר מומלץ של 29.90 ₪. להשיג ברשתות השיווק, בחנויות ובמרכולים ברחבי הארץ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר