חומרים:
4 כפות שמן
1 בצל
1 שומר
1 שורש סלרי (כולל העלים)
1 שורש פטרוזיליה (כולל העלים)
גזר
דלעת
בטטה
קישואים
תפוחי אדמה "דוד משה"
עלי כוסברה, מלח, פלפל וכמון
אופן ההכנה:
מחממים את השמן בסיר המרק.
בינתיים קוצצים את הבצל ומטגנים.
חותכים את הירקות לחתיכות קטנות ומוסיפים לסיר.
מכסים את הכל במים,
מביאים לרתיחה ומשאירים על האש עד שהירקות יתרככו מאוד.
להקפיד להוסיף מים כשהמפלס יורד.
בעת ההגשה ניתן להוסיף למרק פסטה מבושלת.
אפשר להשתמש במרק המוכן מייד, לשמור במקרר יומיים, או להקפיא לשימוש מאוחר יותר.
מתכונים נוספים ומידע על זני תפוחי אדמה באתר "דוד משה": www.dodmoshe.co.il