מרק טום יאם

חומרים לציר עוף:300 גרם עצמות עוף1 בצל 1 גזר 1 ראש סלרי בינוני1 שורש פטרוזיליה1 ג’ינג’ר טרי 1 יחידה למון גראסצרור כוסברה80 גרם שורש גלנגללמרק:1 יחידה של חזה עוף חתוך לרצועות דקות100 גרם כרוב סיני חתוך לרצועות30 גרם פטריות שמפניון פרוסות30 גרם פטריות ירדן פרוסות 1 גזר חתוך לרצועות דקותחצי כוס חלב קוקוס מיץ מלימון טרי 3 כפות ריבת צ’ילי [אפשר לקנות בחנויות אסייתיות] אופן ההכנה: מכינים את הציר: מניחים בסיר את עצמות העוף בתוספת כל הירקות חתוכים גס, מרתיחים, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה. מסננים.מוסיפים לציר המרק שסיננו את הירקות החתוכים ואת ריבת הצ'ילי.מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה.מוסיפים את רצועות העוף, מיץ מחצי לימון וחלב קוקוס.מבשלים עוד חמש דקות.מסעדת צ'מפיונס, מלון כפר המכביה רמת גן

חומרים לציר עוף:
300 גרם עצמות עוף
1 בצל
1 גזר
1 ראש סלרי בינוני
1 שורש פטרוזיליה
1 ג’ינג’ר טרי
1 יחידה למון גראס
צרור כוסברה
80 גרם שורש גלנגל

למרק:
1 יחידה של חזה עוף חתוך לרצועות דקות
100 גרם כרוב סיני חתוך לרצועות
30 גרם פטריות שמפניון פרוסות
30 גרם פטריות ירדן פרוסות
1 גזר חתוך לרצועות דקות
חצי כוס חלב קוקוס
מיץ מלימון טרי
3 כפות ריבת צ’ילי [אפשר לקנות בחנויות אסייתיות]

אופן ההכנה:
מכינים את הציר: מניחים בסיר את עצמות העוף בתוספת כל הירקות חתוכים גס, מרתיחים, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה. מסננים.
מוסיפים לציר המרק שסיננו את הירקות החתוכים ואת ריבת הצ'ילי.
מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה.
מוסיפים את רצועות העוף, מיץ מחצי לימון וחלב קוקוס.
מבשלים עוד חמש דקות.

מסעדת צ'מפיונס, מלון כפר המכביה רמת גן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר