מרק יוגורט עיזים וירקות קלויים

מתכון ל- 4 אנשיםמצרכים:5 גביעים (סה"כ 750 גרם) יוגורט עיזים של משק צוריאל3 כפות שמן זית1 חציל בגודל בינוני – שטוף1 גמבה – שטופה וחתוכה לרצועות דקות7 שיני שום שלמות – מקולפות ושטופות1 בצל סגול – מקולף, שטוף וחתוך לטבעותשמן זית לקליית הירקות וטיגון השוםמלח ופלפל לבן טחוןאופן ההכנה:מערבבים היטב בקערה את היוגורט ושמן הזית ומתבלים עם מלח ופלפל.משמנים את החציל (בשלמותו), רצועות הגמבה והבצל הסגול, וקולים על מחבת פסים או בתנור לוהט עד הזהבה. מקלפים את החציל וחותכים אותו לרצועות.מטגנים את השום עם שמן הזית על מחבת טפלון עד הזהבה וחותכים לקוביות גדולות.מוסיפים את כל הירקות הקלויים לקערת מרק היוגורט.מערבבים, מחלקים למנות ומגישים.המלצת השף:להוסיף למרק גרידת לימון ורצועות נענע.

מתכון ל- 4 אנשים

מצרכים:
5 גביעים (סה"כ 750 גרם) יוגורט עיזים של משק צוריאל
3 כפות שמן זית
1 חציל בגודל בינוני – שטוף
1 גמבה – שטופה וחתוכה לרצועות דקות
7 שיני שום שלמות – מקולפות ושטופות
1 בצל סגול – מקולף, שטוף וחתוך לטבעות
שמן זית לקליית הירקות וטיגון השום
מלח ופלפל לבן טחון

אופן ההכנה:
מערבבים היטב בקערה את היוגורט ושמן הזית ומתבלים עם מלח ופלפל.
משמנים את החציל (בשלמותו), רצועות הגמבה והבצל הסגול, וקולים על מחבת פסים או בתנור לוהט עד הזהבה.
מקלפים את החציל וחותכים אותו לרצועות.
מטגנים את השום עם שמן הזית על מחבת טפלון עד הזהבה וחותכים לקוביות גדולות.
מוסיפים את כל הירקות הקלויים לקערת מרק היוגורט.
מערבבים, מחלקים למנות ומגישים.

המלצת השף:
להוסיף למרק גרידת לימון ורצועות נענע.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר