מרק של חציל בלאדי שרוף באש עם יוגורט

מרכיבים:למרק:2 קופסאות חציל בלאדי טבעי שרוף באש מסדרת "סלטי השף רפי כהן" של צבר2 שיני שום כתושות1/2 כפית פלפל שחור גרוס4 כפות שמן זית1/2 כף מלח1/2 כפית אגוז מוסקט מגוררלהגשה:יוגורטשמן זיתאופן ההכנה:מניחים את כל מרכיבי המרק בסיר.מוסיפים מים בכמות של שתי קופסאות סלט ריקות ומביאים לרתיחה. מבשלים 4-3 דקות על להבה בינונית.מעבירים את תכולת הסיר לקערת מעבד מזון וטוחנים, או שטוחנים בעזרת בלנדר מוט, עד קבלת תערובת חלקה.הגשה:יוצקים מרק לקערה אישית.מסדרים כף גדושה של יוגורט במרכז הקערה.מטפטפים שמן זית ומגישים.

מרכיבים:
למרק:
2 קופסאות חציל בלאדי טבעי שרוף באש מסדרת "סלטי השף רפי כהן" של צבר
2 שיני שום כתושות
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
4 כפות שמן זית
1/2 כף מלח
1/2 כפית אגוז מוסקט מגורר
להגשה:
יוגורט
שמן זית

אופן ההכנה:
מניחים את כל מרכיבי המרק בסיר.
מוסיפים מים בכמות של שתי קופסאות סלט ריקות ומביאים לרתיחה.
מבשלים 4-3 דקות על להבה בינונית.
מעבירים את תכולת הסיר לקערת מעבד מזון וטוחנים, או שטוחנים בעזרת בלנדר מוט, עד קבלת תערובת חלקה.

הגשה:
יוצקים מרק לקערה אישית.
מסדרים כף גדושה של יוגורט במרכז הקערה.
מטפטפים שמן זית ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר