מרק מינסטרונה עם חצילים

חומרים ל- 6-8 מנות:1 שקית תערובת מינסטרונה של סוגת8 כוסות מים רותחים (2 ליטר)2 עלי דפנה2 כפות שמן זית 1 בצל בינוני-גדול חתוך לקוביות1 חציל קטן (או חצי חציל בינוני חתוך לאורך), בקוביות2 שיני שום כתושות1 קופסא (800 גרם) קוביות עגבניות1 1/2 כפיות מלח סוגת1 כף סוכר או דבש¼-1/2 כפית פלפל שחור 1 כפית אורגנו יבש (או כף טרי)אופן ההכנה:מבשלים את תוכן השקית עם עלי הדפנה במים רותחים 10 דקות, בסיר מכוסה חלקית. מורידים את הקצף שנוצר למעלה. מוציאים עלי דפנה.בינתיים, מחממים שמן זית במחבת ומקפיצים את הבצל והחציל עד שמזהיבים, כ-5-7 דקות בבחישה לעיתים קרובות. מוסיפים את השום ומקפיצים כמה שניות.מוסיפים את תערובת הבצל לסיר המרק ביחד עם קוביות העגבניות, מלח, סוכר, פלפל ואורגנו. מבשלים עוד 10 דקות למיזוג טעמים. ניתן להוסיף כוס מים רותחים אם המרק סמיך מדי.

חומרים ל- 6-8 מנות:
1 שקית תערובת מינסטרונה של סוגת
8 כוסות מים רותחים (2 ליטר)
2 עלי דפנה
2 כפות שמן זית
1 בצל בינוני-גדול חתוך לקוביות
1 חציל קטן (או חצי חציל בינוני חתוך לאורך), בקוביות
2 שיני שום כתושות
1 קופסא (800 גרם) קוביות עגבניות
1 1/2 כפיות מלח סוגת
1 כף סוכר או דבש
¼-1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית אורגנו יבש (או כף טרי)

אופן ההכנה:
מבשלים את תוכן השקית עם עלי הדפנה במים רותחים 10 דקות, בסיר מכוסה חלקית.
מורידים את הקצף שנוצר למעלה.
מוציאים עלי דפנה.
בינתיים, מחממים שמן זית במחבת ומקפיצים את הבצל והחציל עד שמזהיבים, כ-5-7 דקות בבחישה לעיתים קרובות.
מוסיפים את השום ומקפיצים כמה שניות.
מוסיפים את תערובת הבצל לסיר המרק ביחד עם קוביות העגבניות, מלח, סוכר, פלפל ואורגנו.
מבשלים עוד 10 דקות למיזוג טעמים.
ניתן להוסיף כוס מים רותחים אם המרק סמיך מדי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר