מרק קובה במיה

חומרים:1 בצל גדול קצוץ2 כפות שמן3 כפות רסק עגבניות1/4 כוס פטרוזיליה קצוצהמיץ מ-1 לימון2 ליטרים מים1 כפות סוכרמלח ופלפל1/2 ק"ג במיה – אפשרי קפואהאופן הכנת המרק:מטגנים בסיר את הבצל במעט שמן עד שיתרכך ויזהיב. מוסיפים את יתר החומרים ואת המים. מביאים לרתיחה.מנמיכים את האש ומתחילים להכניס את הקובות לתוך המרק אחת אחת, עד שהן צפות למעלה (לא להכניס את כולן יחד).להמשיך ולבשל עוד כ-50 דקות (אין צורך להפשיר את הקובה).חמים וטעים, החברה הישראלית למזון אתני מוכן

חומרים:
1 בצל גדול קצוץ
2 כפות שמן
3 כפות רסק עגבניות
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
מיץ מ-1 לימון
2 ליטרים מים
1 כפות סוכר
מלח ופלפל
1/2 ק"ג במיה – אפשרי קפואה

אופן הכנת המרק:
מטגנים בסיר את הבצל במעט שמן עד שיתרכך ויזהיב.
מוסיפים את יתר החומרים ואת המים. מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומתחילים להכניס את הקובות לתוך המרק אחת אחת, עד שהן צפות למעלה (לא להכניס את כולן יחד).
להמשיך ולבשל עוד כ-50 דקות (אין צורך להפשיר את הקובה).

חמים וטעים, החברה הישראלית למזון אתני מוכן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר