חומרים:
1 בצל גדול קצוץ
2 כפות שמן
3 כפות רסק עגבניות
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
מיץ מ-1 לימון
2 ליטרים מים
1 כפות סוכר
מלח ופלפל
1/2 ק"ג במיה – אפשרי קפואה
אופן הכנת המרק:
מטגנים בסיר את הבצל במעט שמן עד שיתרכך ויזהיב.
מוסיפים את יתר החומרים ואת המים. מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומתחילים להכניס את הקובות לתוך המרק אחת אחת, עד שהן צפות למעלה (לא להכניס את כולן יחד).
להמשיך ולבשל עוד כ-50 דקות (אין צורך להפשיר את הקובה).
חמים וטעים, החברה הישראלית למזון אתני מוכן