מרק קובה דלעת

חומרים:חבילה כדורי קובה "חמים וטעים"1 בצל גדול1 עגבנייה גדולה250 גר' דלעת2 קישואים בינוניים2 כפות שמן2 כפות רסק עגבניות1 כף סוכר1 וחצי כפיות מלח1 וחצי מיץ לימון2 ליטרים מים2 כפות אבקת מרק1 כפיות פפריקה מתוקה1 כפית פפריקה חריפהחצי כפית פלפל שחוראופן ההכנה:קוצצים את הבצל למרק. חותכים את העגבנייה, הקישואים ואת הדלעת לקוביות גדולות. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שמזהיב.מוסיפים את רסק העגבניות, סוכר, מלח, מיץ לימון, אבקת מרק, פפריקה ופלפל. מוסיפים גם את הירקות החתוכים. בוחשים היטב ויוצקים מים עד כדי 3/4 מגובה הסיר, מביאים לרתיחה. מעבירים את כדורי הקובה (אין צורך להפשיר) למרק הרותח, בוחשים מעט. מבשלים על להבה נמוכה כ-50 דקות.

חומרים:
חבילה כדורי קובה "חמים וטעים"
1 בצל גדול
1 עגבנייה גדולה
250 גר' דלעת
2 קישואים בינוניים
2 כפות שמן
2 כפות רסק עגבניות
1 כף סוכר
1 וחצי כפיות מלח
1 וחצי מיץ לימון
2 ליטרים מים
2 כפות אבקת מרק
1 כפיות פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
חצי כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל למרק. חותכים את העגבנייה, הקישואים ואת הדלעת לקוביות גדולות.
מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שמזהיב.
מוסיפים את רסק העגבניות, סוכר, מלח, מיץ לימון, אבקת מרק, פפריקה ופלפל.
מוסיפים גם את הירקות החתוכים.
בוחשים היטב ויוצקים מים עד כדי 3/4 מגובה הסיר, מביאים לרתיחה.
מעבירים את כדורי הקובה (אין צורך להפשיר) למרק הרותח, בוחשים מעט. מבשלים על להבה נמוכה כ-50 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר