מרק לקוסקוס

קוסקוס מהיר הכנה:מתבלים 2 כוסות קוסקוס מוכן בקערה גדולה עם שמן זית, מלח, פלפל גרוס ומעט כורכום. מוסיפים 3 כוסות מים חמים.מערבבים מעט ואוטמים למשך כ- 20 דקות.לאחר מכן מפוררים בעדינות בעזרת מזלג.מצרכים להכנת המרק: 2 גזרים קלופים וחתוכים 3 תפו"א קלופים וחתוכים קישואים שטופים וחתוכים לקוביות בצלים לבנים קלופים וחתוכים לשישיות 800 גר' דלעת חתוכה לקוביות 1 בטטה קלופה חתוכה לקוביות 2 גבעול סלרי עלים קצוצים 1/4 כרוב לבן חתוך לקוביות 2 כוסות חומוס (להשרות לילה קודם ) ולבשל עד כדי ריכוך קודם לכן 1/4 כף פפריקה מתוקה 1/4 כף כורכום 1/2 כף פלפל אנגלי 1 כף מלח גס 2 כפות אבקת מרק עלי דפנה אופן ההכנה:את הקוסקוס יש להכין בנפרד. יש לבשל את החומוס קודם לכן עד כדי ריכוך עם מעט תבלינים (אין לשים מלח).ממלאים סיר ב- 8 כוסות מים יחד עם התבלינים.מוסיפים את החומוס, בצל, גזר (במידה ורוצים להוסיף עוף/ בשר – זה הזמן).מבשלים על להבה בינונית ומביאים לרתיחה מוסיפים את התפו"א, דלעת, בטטה, קישואים.מביאים לרתיחה נוספת וטועמים.מוסיפים כרוב, כוסברה, תימין.משפרים טעמים במידת הצורך.לקוסקוס דגים מומלץ להשתמש בנסיכת הנילוס.להכין בנפרד "דג מרוקאי", ולשלב ברגע ההגשה עם המרק .לקוסקוס בשר מומלץ להשתמש בבשר בקר מס' 8.לחתוך לקוביות.לבשל בנפרד קודם לכן (דורש בישול ארוך).לשלב יחד עם המרק תוך כדי הכנתו.אופן הגשה: מעבירים גרגירי קוסקוס לצלחת עמוקה.יוצקים מעל את הירקות עם המרק והחומוס.אוקטובר 2010 הוא חודש קוסקוס בכל סניפי רשת café café

קוסקוס מהיר הכנה:
מתבלים 2 כוסות קוסקוס מוכן בקערה גדולה עם שמן זית, מלח, פלפל גרוס ומעט כורכום.
מוסיפים 3 כוסות מים חמים.
מערבבים מעט ואוטמים למשך כ- 20 דקות.
לאחר מכן מפוררים בעדינות בעזרת מזלג.

מצרכים להכנת המרק:
2 גזרים קלופים וחתוכים
3 תפו"א קלופים וחתוכים
קישואים שטופים וחתוכים לקוביות
בצלים לבנים קלופים וחתוכים לשישיות
800 גר' דלעת חתוכה לקוביות
1 בטטה קלופה חתוכה לקוביות
2 גבעול סלרי עלים קצוצים
1/4 כרוב לבן חתוך לקוביות
2 כוסות חומוס (להשרות לילה קודם ) ולבשל עד כדי ריכוך קודם לכן
1/4 כף פפריקה מתוקה
1/4 כף כורכום
1/2 כף פלפל אנגלי
1 כף מלח גס
2 כפות אבקת מרק
עלי דפנה

אופן ההכנה:
את הקוסקוס יש להכין בנפרד.
יש לבשל את החומוס קודם לכן עד כדי ריכוך עם מעט תבלינים (אין לשים מלח).
ממלאים סיר ב- 8 כוסות מים יחד עם התבלינים.
מוסיפים את החומוס, בצל, גזר (במידה ורוצים להוסיף עוף/ בשר – זה הזמן).
מבשלים על להבה בינונית ומביאים לרתיחה
מוסיפים את התפו"א, דלעת, בטטה, קישואים.
מביאים לרתיחה נוספת וטועמים.
מוסיפים כרוב, כוסברה, תימין.
משפרים טעמים במידת הצורך.

לקוסקוס דגים
מומלץ להשתמש בנסיכת הנילוס.
להכין בנפרד "דג מרוקאי", ולשלב ברגע ההגשה עם המרק .

לקוסקוס בשר
מומלץ להשתמש בבשר בקר מס' 8.
לחתוך לקוביות.
לבשל בנפרד קודם לכן (דורש בישול ארוך).
לשלב יחד עם המרק תוך כדי הכנתו.

אופן הגשה:
מעבירים גרגירי קוסקוס לצלחת עמוקה.
יוצקים מעל את הירקות עם המרק והחומוס.

אוקטובר 2010 הוא חודש קוסקוס בכל סניפי רשת café café

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר