מרק מיסו מסורתי יפני

חומרים: כרישה – 2 גבעולים חתוכים לרצועות 2 גזרים – רצועות 1 בצל – חתוך ל- 4 רבעים שורש פטרזיליה או לפת 4-6 פטריות שיטקי יבשות שהושרו במים – לחתוך לרצועות דקות 3-4 ס"מ רצועת אצת ים קומבו מיסו – רצוי לבן (יש לו טעם מאוד עדין – 1 כף מיסו על כל כוס מים) אופן ההכנה:להכניס לסיר 4-5 כוסות מים עם כל הירקות השורשיים.לבשל כ- 30 דקות .לסנן את הציר לתוך סיר הבישול ולשים את הירקות בצד .להוסיף לסיר מיסו שהומס בחצי כוס מים חמים, את הקומבו, את הפטריות והגזר .לבשל עוד כ- 5 דקות על אש נמוכה ולערבב היטב.להגיש עם קישוטי בצל ירוק.

חומרים:
כרישה – 2 גבעולים חתוכים לרצועות
2 גזרים – רצועות
1 בצל – חתוך ל- 4 רבעים
שורש פטרזיליה או לפת
4-6 פטריות שיטקי יבשות שהושרו במים – לחתוך לרצועות דקות
3-4 ס"מ רצועת אצת ים קומבו
מיסו – רצוי לבן (יש לו טעם מאוד עדין – 1 כף מיסו על כל כוס מים)

אופן ההכנה:
להכניס לסיר 4-5 כוסות מים עם כל הירקות השורשיים.
לבשל כ- 30 דקות .
לסנן את הציר לתוך סיר הבישול ולשים את הירקות בצד .
להוסיף לסיר מיסו שהומס בחצי כוס מים חמים, את הקומבו, את הפטריות והגזר .
לבשל עוד כ- 5 דקות על אש נמוכה ולערבב היטב.
להגיש עם קישוטי בצל ירוק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר