מרק קרם כרישה ותפוחי אדמה

חומרים ואופן ההכנה:מטגנים 3 בצלים לבנים קצוצים עד להזהבהמוסיפים 2 גזרים, ראש שום, 3 גבעולי סלרי, 4 יחידות כרישה חתוכים – ומטגנים.חותכים 5 יח' תפו"א ומוסיפים לסיר.ממלאים מים כ-5 ס"מ מעל הירקות.מבשלים עד לריכוך מלא.מורידים מהאש, טוחנים ומסננים.מוסיפים 250 מ"ל שמנת מתוקה ו- 1/2 כוס יין לבן.מחזירים לאש לעוד 2 דקות אחרי רתיחה.מתבלים במלח ופלפל.ניתן לשנות את רמת הסמיכות ע"י הוספת נוזלים (דילול) / תפו"א (הסמכה).SouPizza – סופיצה, מרקיה ומזנון איטלקי, יהודה הלוי 56 ת"אטל: 03-5661134 משלוחים: 03-5642914

חומרים ואופן ההכנה:
מטגנים 3 בצלים לבנים קצוצים עד להזהבה
מוסיפים 2 גזרים, ראש שום, 3 גבעולי סלרי, 4 יחידות כרישה חתוכים – ומטגנים.
חותכים 5 יח' תפו"א ומוסיפים לסיר.
ממלאים מים כ-5 ס"מ מעל הירקות.
מבשלים עד לריכוך מלא.
מורידים מהאש, טוחנים ומסננים.
מוסיפים 250 מ"ל שמנת מתוקה ו- 1/2 כוס יין לבן.
מחזירים לאש לעוד 2 דקות אחרי רתיחה.
מתבלים במלח ופלפל.
ניתן לשנות את רמת הסמיכות ע"י הוספת נוזלים (דילול) / תפו"א (הסמכה).

SouPizza – סופיצה, מרקיה ומזנון איטלקי, יהודה הלוי 56 ת"א
טל: 03-5661134 משלוחים: 03-5642914

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר