חומרים:
סיר בינוני מלא מים עד האמצע
1 ראש סלרי
1 ראש פטרוזיליה
ראש שום חצוי
חצי כף חומץ
חצי כף סוכר
3 כפות מרק עוף
5 כפות סויה
1 כף פלפל לבן
שמן שום מעט
2 בצלים לבנים
2 גזרים
כוסברה גבעולים
כוכבי אניס
אופן ההכנה:
לוקחים סיר בינוני, ממלאים מים עד האמצע, מביאים לרתיחה.
מוסיפים את מרק העוף ואת שאר התבלינים.
מוסיפים את שאר המרכיבים.
מגבירים את האש ובסוף מוסיפים את הסויה.
מנמיכים את האש ונותנים למרק להתבשל עוד מעט, עד שמתקבל צבע אחיד.
טוקטוק, רח' אופנהיימר 10, פארק המדע רחובות, טל. 9318885–08