מרק עדשים כתומות ובורגול

חומרים:500 גרם עדשים כתומות500 גרם בורגול דק שטוף1 פלפל אדום חתוך לקוביות1 פלפל צהוב חתוך לקוביות2 בצלים קלופים שלמיםפטרוזיליה1/2 כפית פלפל שאטהמלחאופן ההכנה: מטגנים כ- 2 דקות את הפלפלים עם שמן זית.מוסיפים את הפלפל שאטה ל-1/2 דקה.מוסיפים את העדשים, בורגול ובצלים. מוסיפים כמות כפולה של מים.מרתיחים ומנמיכים את האש לחצי שעה. ממליחים ומוסיפים מים במקרה הצורך.אספרסו בר בפייסבוק

חומרים:
500 גרם עדשים כתומות
500 גרם בורגול דק שטוף
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות
2 בצלים קלופים שלמים
פטרוזיליה
1/2 כפית פלפל שאטה
מלח

אופן ההכנה:
מטגנים כ- 2 דקות את הפלפלים עם שמן זית.
מוסיפים את הפלפל שאטה ל-1/2 דקה.
מוסיפים את העדשים, בורגול ובצלים.
מוסיפים כמות כפולה של מים.
מרתיחים ומנמיכים את האש לחצי שעה.
ממליחים ומוסיפים מים במקרה הצורך.

אספרסו בר בפייסבוק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר