מרק כתום של דלעת ובטטה

חומרים:12 ק"ג דלעת לפני קילוף 3 ק"ג בטטה80 גרם שום60 גרם ג'ינג'ר200 גרם סוכר לבן3 גרם פלפל שאטה200 גרם חמאה2 ליטר שמנת מים לפי הצורךאופן ההכנה: שמים סיר על אש נמוכה ומוסיפים חמאה, פלפל שאטה, שום וג'ינג'ר.מאדים 1-2 דקות. מוסיפים דלעת, בטטה, סוכר ומלח ומערבבים היטב. מוסיפים מים עד חצי גובה ואת שאר המרכיבים ומכסים. כשהבטטות והדלעת רכות לחלוטין, מוסיפים את השמנת ומרתיחים. מורידים מהאש וטוחנים. במידת הצורך מוסיפים מים לדילול.טועמים ומוסיפים מלח וסוכר לפי הטעם.אספרסו בר בפייסבוק

חומרים:
12 ק"ג דלעת לפני קילוף
3 ק"ג בטטה
80 גרם שום
60 גרם ג'ינג'ר
200 גרם סוכר לבן
3 גרם פלפל שאטה
200 גרם חמאה
2 ליטר שמנת
מים לפי הצורך

אופן ההכנה:
שמים סיר על אש נמוכה ומוסיפים חמאה, פלפל שאטה, שום וג'ינג'ר.
מאדים 1-2 דקות.
מוסיפים דלעת, בטטה, סוכר ומלח ומערבבים היטב.
מוסיפים מים עד חצי גובה ואת שאר המרכיבים ומכסים.
כשהבטטות והדלעת רכות לחלוטין, מוסיפים את השמנת ומרתיחים.
מורידים מהאש וטוחנים.
במידת הצורך מוסיפים מים לדילול.
טועמים ומוסיפים מלח וסוכר לפי הטעם.

אספרסו בר בפייסבוק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר