חומרים:
12 ק"ג דלעת לפני קילוף
3 ק"ג בטטה
80 גרם שום
60 גרם ג'ינג'ר
200 גרם סוכר לבן
3 גרם פלפל שאטה
200 גרם חמאה
2 ליטר שמנת
מים לפי הצורך
אופן ההכנה:
שמים סיר על אש נמוכה ומוסיפים חמאה, פלפל שאטה, שום וג'ינג'ר.
מאדים 1-2 דקות.
מוסיפים דלעת, בטטה, סוכר ומלח ומערבבים היטב.
מוסיפים מים עד חצי גובה ואת שאר המרכיבים ומכסים.
כשהבטטות והדלעת רכות לחלוטין, מוסיפים את השמנת ומרתיחים.
מורידים מהאש וטוחנים.
במידת הצורך מוסיפים מים לדילול.
טועמים ומוסיפים מלח וסוכר לפי הטעם.