מרק פלפלים טוסקני

רכיבים לכ- 3 מנות:• 2 פלפלים אדומים ו-2 פלפלים צהובים חתוכים לרצועות.• שמן זית• 2 שיני שום כתושות• 2 כוסות ציר עוף• 100 מ"ל שמנת מתוקה• מלח• פלפל• קמצוץ סוכר• פטרוזיליה טריה קצוצה להגשהקרוסטיני  להגשה: • 3 פרוסות לחם• מעט שום כתוש• מעט חמאהאופן ההכנה:מטגנים את הפלפלים בשתי כפות שמן זית עד להשחמה. מוסיפים את השום הכתוש.מרסקים את הפלפלים בבלנדר עד שמתקבל קרם אחיד. מרתיחים את ציר העוף, מוסיפים את תערובת הפלפלים ואת השמנת המתוקה ומערבבים היטב.מתקנים תיבול במלח ובפלפל שחור ומוסיפים טיפת סוכר.מורחים את פרוסות הלחם בשום הכתוש ובחמאה ומזהיבים בתנור בחום של 180 מעלות.מוזגים את המרק לקעריות, מוסיפים לכל מנה כף שמן זית, מעט פטרוזיליה קצוצה וקרוסטיני.המלצה לגיוון: ניתן להוסיף למרק גם פסטה קצרה כמו רדיאטורה, ריגטוני או כל פסטה קצרה אחרת, לבשל יחד כשתי דקות ולהגיש.ממתכוני יום המרק אשר יצוין ב- 21.12.10, ובו מסעדות רבות יתרמו את הכנסותיהן ממכירת מרק לעמותת לשובע.

רכיבים לכ- 3 מנות:
• 2 פלפלים אדומים ו-2 פלפלים צהובים חתוכים לרצועות.
• שמן זית
• 2 שיני שום כתושות
• 2 כוסות ציר עוף
• 100 מ"ל שמנת מתוקה
• מלח
• פלפל
• קמצוץ סוכר
• פטרוזיליה טריה קצוצה להגשהקרוסטיני 
להגשה:
• 3 פרוסות לחם
• מעט שום כתוש
• מעט חמאה

אופן ההכנה:
מטגנים את הפלפלים בשתי כפות שמן זית עד להשחמה.
מוסיפים את השום הכתוש.
מרסקים את הפלפלים בבלנדר עד שמתקבל קרם אחיד. מרתיחים את ציר העוף, מוסיפים את תערובת הפלפלים ואת השמנת המתוקה ומערבבים היטב.
מתקנים תיבול במלח ובפלפל שחור ומוסיפים טיפת סוכר.
מורחים את פרוסות הלחם בשום הכתוש ובחמאה ומזהיבים בתנור בחום של 180 מעלות.
מוזגים את המרק לקעריות, מוסיפים לכל מנה כף שמן זית, מעט פטרוזיליה קצוצה וקרוסטיני.

המלצה לגיוון:
ניתן להוסיף למרק גם פסטה קצרה כמו רדיאטורה, ריגטוני או כל פסטה קצרה אחרת, לבשל יחד כשתי דקות ולהגיש.

ממתכוני יום המרק אשר יצוין ב- 21.12.10, ובו מסעדות רבות יתרמו את הכנסותיהן ממכירת מרק לעמותת לשובע.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר