ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - מרקים
מתכונים לפסח
מתכונים - מרקים

מרק עדשים ירוקות

מאת שף הראל סולם, מסעדת הרואה בקפה, כפר הרא"ה


מתכון ל-6 מנות

מרכיבים:
2 בצלים לבנים חתוכים לקוביות
3 גזרים פרוסים
2 שומר חתוכים לקוביות
2 גבעולי כרישה
2 גבעולי סלרי
1 בטטה בינונית חתוכה לקוביות
3 קישואים חתוכים לקוביות
כוס עדשים ירוקות
1/4 כוס שמן זית

לתיבול:
4 עלי דפנה
3 שיני שום כתושות
מלח ופלפל
1 כף פפריקה מתוקה
2 כפות חאוויג' למרק

שני ליטר מים
כף קמח
צרור שמיר קצוץ

אופן ההכנה:
מחממים בסיר את השמן, מוסיפים את הבצל וכל הירקות.
צולים על אש גבוהה כ-5 דקות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את העדשים והתבלינים ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים שני ליטר מים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים כף קמח.
מבשלים את המרק על אש נמוכה כשעה.

הגשה:
כשהמרק מוכן, מוסיפים לתוכו צרור שמיר קצוץ ומגישים.










    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים