מרק קרם ארטישוק ירושלמי וערמונים

מרכיבים:6 יח' ערמונים מבושלים במים3 כוסות ארטישוק ירושלמי קלוף5 שיני שום פרוסות1 בצל בינוני קצוץ1 מיכל שמנת מתוקה50 גרם חמאהמלח, פלפל, סוכר ואגוז מוסקטאופן ההכנה:מטגנים את הבצל והשום בחמאה עד לשקיפות.מוסיפים את הארטישוק והשמנת ומכסים במים.מבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות. מעבירים לבלנדר ומוסיפים את הערמונים. טוחנים למשחה חלקה ומתבלים לפי טעם.הגשה:יוצקים לקערת מרק ומקשטים עם גבינת פרמז'ן מגוררת.

מרכיבים:
6 יח' ערמונים מבושלים במים
3 כוסות ארטישוק ירושלמי קלוף
5 שיני שום פרוסות
1 בצל בינוני קצוץ
1 מיכל שמנת מתוקה
50 גרם חמאה
מלח, פלפל, סוכר ואגוז מוסקט

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל והשום בחמאה עד לשקיפות.
מוסיפים את הארטישוק והשמנת ומכסים במים.
מבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות.
מעבירים לבלנדר ומוסיפים את הערמונים.
טוחנים למשחה חלקה ומתבלים לפי טעם.

הגשה:
יוצקים לקערת מרק ומקשטים עם גבינת פרמז'ן מגוררת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר