מרק ארטישוק ירושלמי עם פטריות פורצ'יני

חומרים:1 ק"ג ארטישוק ירושלמי מקולף2 יח' שורש פטרוזיליה מקולףמלח פלפל לבן3 פטריות יער אופן ההכנה:מבשלים את הארטישוק עם שורש הפטרוזיליה עד ריכוך וטוחנים.מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.פורסים הפטריות לפרוסות דקות.מקפיצים במחבת עם מעט שמן להשחמה בלבד.מניחים על המנה המוגשת.טיפ: למרק חלבי ניתן להוסיף שמנת אחרי הטחינה

חומרים:
1 ק"ג ארטישוק ירושלמי מקולף
2 יח' שורש פטרוזיליה מקולף
מלח
פלפל לבן
3 פטריות יער

אופן ההכנה:
מבשלים את הארטישוק עם שורש הפטרוזיליה עד ריכוך וטוחנים.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
פורסים הפטריות לפרוסות דקות.
מקפיצים במחבת עם מעט שמן להשחמה בלבד.
מניחים על המנה המוגשת.

טיפ:
למרק חלבי ניתן להוסיף שמנת אחרי הטחינה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר