חומרים ל – 6 מנות:
100 גרם בצל – קוביות
100 גרם גזר – קוביות
1 כפית שום כתוש
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
50 גרם חמאה
1 ק"ג בטטה חתוך לקוביות
2 ליטר מים
1 כף קארי
1 כף דבש
מלח, פלפל שחור גרוס
חופן כוסברה קצוץ
מיכל יוגורט להגשה
אופן ההכנה:
מאדים בחמאה את הבצל והגזר עד ריכוך.
מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומאדים כ- 2 דקות.
מוסיפים את הבטטה והמים.
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ- 45 דקות עד ריכוך.
טוחנים במעבד מזון.
מתבלים בקארי.
מתבלים במלח ופלפל.
בהגשה מוסיפים כף יוגורט לכל מנה ומעטרים בכוסברה.